Projecten

Echt Gebeurd is een maandelijkse verhalenmiddag in comedyclub Toomler en een wekelijkse podcast met Paulien Cornelisse en Micha Wertheim. Voor Echt Gebeurd doe ik de zakelijke leiding & donateurswerving en ben ik tevens creatief producent (2022).

 

 

 

 

 

Stichting De Stad Speelt wil een platform creëren waarmee het professionele theatercircuit in Amersfoort een flinke stimulans krijgt en waar de energie van Amersfoortse makers behouden blijft voor de stad.

Het project De Stad Speelt brengt een mix aan Amersfoortse (podium)kunstenaars samen en realiseert jaarlijks zes lokale improvisatievoorstellingen waarbij Amersfoortse actualiteiten en locaties een hoofdrol vervullen.
Artistiek leider: Fem Petraeus, zakelijk leider: Hannah Ebbinge (2019 – 2022)

 

 

 

 

 

Clash is dé debatavond in Amersfoort voor jongeren.  Elke vierde donderdag van de maand staat De Volmolen in het teken van maatschappij en cultuur en veroorzaakt een heuse Clash (2018 – 2019)!

Het concept is simpel: in de blauwe hoek staat spreker A, in de rode hoek spreker B en scheidsrechter Deborah Cameron gooit met stellingen en FIGHT! Maar dat is niet alles, jij kan ook inbreng hebben in dit gesprek. Een initiatief van jongerenbeweging Onder Invloed, DONNANT en broedplaats Volmolen.


 

 

 

 

 

 

Nieuwe Erven Amersfoort is een broedplaats voor muziek, theater en literatuur, gehuisvest in een boerderij met moestuin uit 1888 inclusief podium en horeca. Van 2014 – 2019 ben ik hier als de zakelijk leider/directie werkzaam geweest.

Thema door Anders Norén